Sámán Kupa, Szigetszentmiklós - 2019. november 9.

Két versenyzőnk: Rónai Lili és Pap Dorottya (UTE) már biztos EB résztvevők!
Hárman: Krammer Krisztián (Gankaku), Sebők Áron és Szilágy Bence (Honvéd) egyelőre még harcban a pontokért...

A Sámán kupa a negyedik kvalifikációs verseny volt a februárban, Budapesten megrendezésre kerülő kadet, junior és U21 Európa Bajnokságra. 11 országból több, mint 800 nevezés érkezett. Versenyzőink jól teljesítettek, de még mindig nagyon sok javítanivaló volt küzdelmükben. Volt olyan is, akinek most nem igazán jött ki a lépés vagy eddig még nem gyűjtött össze elég pontot. Nekik maradt még egy lehetőség, a jövő heti verseny Szlovéniában.
Bízunk benne, hogy a még három esélyesnek is sikerül annyi pontot szerezni, hogy biztosítsák részvételüket az EB-n. Chilében, a VB-n indulók sajnos nem tudtak dobogós helyezést elérni, bár azért voltak biztató jelek is. Reméljük, hogy ha az ott elkövetett hibákat sikerül kijavítanunk, a hazai környezet és a közönség segítségével már érmekért fognak küzdeni a versenyzőink.

Eredményeink:
Aranyérem:
Csóka Barnabás - UTE, 13 éves, kumite, -45kg
Molnár Virág - Honvéd, 13 éves, kumite, -50kg
Rónai Lili - UTE, U21, kumite, -50kg
Krammer Krisztián - Gankaku, U21, kumite, -75kg
Ezüstérem:
Sebők Áron - Honvéd, kadet, kumite, -52kg
Pap Dorottya - UTE, U21, kumite, +68kg
Bronzérem:
Kovács Botond - Honvéd, 11 éves, kumite, -40kg
Keresztessy Fruzsina - Honvéd, 13 éves, kumite, -50kg
Olajos Marcell - Honvéd, 13 éves, kumite, -57kg
Szabó Levente - Gankaku, U21, kumite, -75kg
Gratulálunk!
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Diákolimpia, Szigetszentmiklós, 2019. október 12.

Miközben az EB-re esélyeseink Lengyelországban küzdöttek a kvalifikációs pontokért, itthon megrendezték a Diákolimpiát. Itt is szép sikereket értek el versenyzőink.
Eredményeink:
Aranyérem:
Keller Balázs - Honvéd, 10-11 éves, -35kg
Kovács Botond - Honvéd, 10-11 éves, -40kg
Csóka Barnábás - UTE, kadet, -52kg
Ezüstérem:
Krámos Dániel - Honvéd, 10-11 éves, +45kg
Olajos Marcell - Honvéd, 12-13 éves, -55kg
Bronzérem:
Kámány Olívia - Honvéd, 10-11 éves, -40kg
Keresztessy Fruzsina - Honvéd, kadet, -54kg
Keller Márton - Honvéd, kadet, -63kg
Utánpótlás kategóriák
Aranyérem:
Kovács Bálint - Honvéd, 8-9 éves, +33kg
Bronzérem:
Patai Gergő - Honvéd, 8-9 éves, +33kg
Gombkötő Bálint - Honvéd, 10-11 éves, -45kg
Gratulálunk!

szeparátor

Polish Open, Bialsko Biala 2019. október 11.-13.

Egyesületeink most hétvégén a Lengyelországi Bialsko Biala-ban versenyeztek. Ezzel a versennyel két célunk is volt. Egyrészt versenyzőink igyekeztek kvalifikációs pontokat gyűjteni a februári Budapesti EB-re, másrészt ez volt az utolsó felmérő verseny a Chilében megrendezésre kerülő VB-re.
Pénteken a felnőtt mezőnyben még nagyon rosszul szerepeltünk, de ez szombatra 180 fokos fordulatot vett. A VB-n indulók közül ketten is dobogóra tudtak állni. Pap Dorottya megnyerte kategóriáját, Szilágyi Bence pedig harmadik helyezést ért el. Rajtuk kívül még Rónai Lili is tudott további értékes EB-kvalifikációs pontokat szerezni. A veterán kata kategóriában is lett egy érmünk, Szabó János shihannak köszönhetően. A három korosztályos érmesünk már szinte biztos EB-induló, de még két versenyen tudnak pontot gyűjteni. Szilágy Bence, Istovics Ádám és Pap Dorottya hazaérkezésük után, hétfőn indulnak a válogatottal Tatára, hogy a többiekkel együtt edzenek és készüljenek a VB-re. Bízunk benne, hogy még sikerül csiszolniuk a formájukon és Chilében a legjobbat fogják tudni nyújtani.
Eredményeink:
Aranyérem:
Pap Dorottya - UTE, U21, +68kg
Ezüstérem:
Rónai Lili - UTE, U21, -50kg
Bronzérem:
Szilágyi Bence - Honvéd, kadet, -63kg
Szabó János - Gankaku, veterán, kata
Gratulálunk!
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Croatia Open, Rijeka - 2019. október 04.-06.

Versenyzőink részt vettek a hétvégi Croatia Open nemzetközi versenyen. Idén 25 országból 1900 nevezés érkezett a már három napig tartó viadalra. A mieink pénteken és szombaton voltak érdekeltek. Nem mindenkinek sikerült úgy a verseny, ahogyan szerettük volna. Összesen három érmet sikerült nyernünk, de nincs megállás. Jövő héten a Lengyelországi Bialsko-Biala városában folytatódik a kvalifikációs versenysorozat. Bízunk benne, hogy ott majd több és fényesebb érmet és újabb kvalifikációs pontokat sikerül begyűjtenünk.
Bronzérmeseink:
Dévényi Bence - Honvéd, kadet, kumite, -52kg
Rónai Lilien - UTE, felnőtt, kumite, -50kg
Krammer Krisztián - Gankaku, felnőtt, kumite, -75kg


szeparátor

22. Budapest Open 2019. szeptember 14.-15.

Idén új helyszínen, a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumba rendezte Szövetségünk a 22. Budapest Open nemzetközi versenyt. Az utolsó 3-4 évben mindig rekordokat döntöttünk és ez most sem volt másképp. Már augusztus felénél le kellet zárnunk a nevezéseket, mert betelt a tervezett 1800 külföldi nevezés. Pillanatokon belül a várólista is megtelt, ezért kénytelenek voltunk több száz nevezést visszamondani. Annak ellenére is így kellett tennünk, hogy utólag megszüntettük a dupla nevezést is a fiatalabb korosztályokban. Végül 37 országból közel 2300 nevezést fogadtunk el.
De nemcsak a nagyon sok volt a versenyző, a mezőny is hihetetlenül magas színvonalat képviselt Budapesten. 12 ország nemzeti válogatottjának a Budapest Open kvalifikációs megmérettetés is volt a következő WKF és EKF versenyekre. Sok válogatottnak ez volt az utolsó versenye a ifjúsági VB előtt, vagyis itt, Budapesten dőlt el, ki utazik októberben Chilébe. Ennek megfelelően remek formagyakorlatokat és küzdelmeket láthatott a kilátogató közönség és a többi versenyző. Magyarországon még soha nem rendeztek ilyen nagy és magas színvonalú versenyt (természetesen az EB-t és a VB-t ide nem számítva). Erre a szervezőbizottság minden tagja rendkívül büszke. Nem is szeretnénk itt megállni és már most gondolkozunk azon, hogyan lehetne jövőre még ennél is jobban lebonyolítani a következő, 23. Budapest Open-t.
Természetesen három versenyeztető klubunk is részt vett a küzdelmekben. Minden versenyzőnk derekasan helytállt és az érmesek mellett többen is csak bronzmeccsen kaptak ki. Külön öröm számunkra, hogy 3 versenyzőnk közül, akik majd indulnak Chilében a VB-n, kettőnek sikerült érmes helyezést elérni.
Sajnos, a sok pozitív hatás mellett egy komoly sérülés beárnyékolta felhőtlen örömünket. A férfi Open kategóriában a döntőbe jutásért, Molnár Dániel Hárspataki Gáborral küzdött. Indított egy fej rúgást, Gábor lehajolt és valahogy összeakaszkodtak, aminek esés lett a vége. Dani esésének következménye egy súlyos szakadásos vállsérülés lett. Így sajnos most több hetes kényszerpihenő következik Daninak. Már annak is nagyon örülni fogunk, ha nem kell megműteni a vállát és decemberben újból láthatjuk a küzdőtéren.
Eredményeink:
Ezüstérem:
Szilágyi Bence - Honvéd, kadet, kumite, -63 kg
Rónai Lili - UTE, U21, kumite, -50kg
Molnár Dániel - UTE, felnőtt, kumite, +84kg
Bronzérem:
Pap Dorottya - UTE, felnőtt, kumite, +68kg
Gratulálunk!
Megragadom ezt az alkalmat, és itt is megköszönöm a Újpesti Önkormányzatnak, s Magyar Karate Szövetségnek, s Tatami-Sport kft-nek, szervezőknek, bíróknak és mindenki másnak aki segített megrendezni ezt a rekord létszámú sporteseményt!
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Goju-Kai Európa Bajnokság és nemzetközi edzőtábor
2019.07.13.-07.19. Tatabánya, Tata

Idén 3. alkalommal szereztük meg a jogot, hogy júliusban megrendezzük a nemzetközi edzőtábort és egyben a Goju-Kai Európa Bajnokságot is. Mindkettőt a már 8 évvel ezelőtt is jól bevált helyeken rendeztük meg: Tatabányán, a Földi Imre sportcsarnokban és Tatán az Olimpiai edzőtáborban.

Az első nap még a regisztráció, a mérlegelés és az ünnepi megnyitóval ideje volt. Azonban vasárnap már kora reggel indultunk a tatabányai sportcsarnokba, hogy kezdetét vegye az EB. Remekül szerepeltek a tanítványaink s versenyen. Kumite kategóriákban ahol csak elindultunk, kettő kivételével, nyertünk. Az így szerzett 20 aranyéremmel természetesen mi lettünk az EB legeredményesebb csapata.

Hétfőn kezdődött a nemzetközi edzőtábor, ahol 19 országból 250 karatéka edzett naponta 2x2 órába, 4 csoportban felosztva övfokozatok szerint. Az edzéseket Saiko Shihan Goshi Yamaguchi nagymester, fia, Gohei Yamaguchi shihan és a legmagasabb fokozatú európai shihanok vezették. Minden nap, minden csoportban a karate más-más területe volt a téma. Így sor került kihon, kata, bunkai és kumite edzésekre is. Az esti edzések után a shihanok még részt vettek külön edzésen is Saiko Shihannal, ahol a fő téma a Tokuten katák, Gankaku, Chikaku, Koryu és Tenryu gyakorlása volt.

Csütörtökön került sor az övvizsgára, ahol 3 magyar is sikeresen vizsgázott és megszerezte következő övfokozatát: Vajda Lilien és Varga Fruzsina a 2. dan-t, míg Molnár Dániel a 3. dan-t.

A hosszú és fárasztó hét után pedig este következett a hajnalig tartó, frenetikus hangulatú Saynara party. Pénteken délelőtt volt még egy rövid edzés, a dan diplomák ünnepélyes átadása, majd közös fotók készítése és ezzel véget ért a 34. Nemzetközi Goju-kai edzőtábor. Viszlát Magyarország - találkozunk Belgiumban 2020. 07.20.-25.-én!
Fotókhoz katt ide!
További fotókhoz katt ide!

Az EB Éremtáblázata
1. Magyarország - 20 arany, 13 ezüst, 16 bronz
2. Olaszország - 9 arany, 5 ezüst, 12 bronz
3. Anglia - 5 arany, 10 ezüst, 16 bronz
4. Svédország - 2 arany, 5 ezüst, 6 bronz
5. Ukrajna - 2 arany, 4 ezüst, 6 bronz
6. Szlovákia - 1 arany, 3 ezüst, 3 bronz
7. Norvégia - 1 arany, 1 ezüst, 2 bronz
8. Svájc - 1 arany
9. Cseh Köztársaság - 2 ezüst, 3 bronz
10. Hollandia - 3 bronz
11. Belgium - 1 bronz

EB eredményeink:
Aranyérem:
Wáger Roland - kumite, 6-9 év, -27kg
Kámány Olívia - kumite, 5-9 év, open
Musah Bilal Dávid - kumite, 6-9 év, +27kg
Keller Balázs - kumite, 10-11 év, -36kg
Váradi Szabó Anallila - kumite, 10-11 év, -34kg
Csóka Boglárka - kumite, 10-11 év, +34kg
Dévényi Bencee - kumite, 12-13 év, -50kg
Kóczé Krisztofer - kumite, 12-13 év, +50kg
Molnár Virág - kumite, 12-13 év, open
Sebők Áron - kumite, kadet, -57kg
Szilágyi Bence - kumite, kadet, +57kg
Kutas Béla - kumite, junior, open
Vajda Lilien - kumite, felnőtt, -55kg
Varga Fruzsina - kumite, felnőtt, +55kg
Szabó Levente - kumite, felnőtt -75kg
Hidasi Tibor - kumite, felnőtt, -84kg
Molnár Dániel - kumite, felnőtt, +84kg
Szabó János - kata, veterán - 50 év
Női csapat - kumite, felnőtt - Pap, Vajda, Varga
Férfi csapat - kumite, felnőtt - Hidasi, Krammer, Molnár

Ezüstérem:
Zeke Dávid - kata, kadet
Chiellini Antonio - kumite, 6-8 év, -27kg
Papik Szonja - kumite, 10-11 év, +34kg
Sebők Gergő - kumite, 10-11 év, -36kg
Kovács Botond - kumite, 10-11 év, +36kg
Kersztessy Fruzsina - kumite, 12-13, open
Istovics Ádám - kumite, 12-13 év, +50kg
Kumar Rohit - kumite, kadet, +57kg
Rónai Lili - kumite, felnőtt, -55kg
Pap Dorottya - kumite, felnőtt, +55kg
Krammer Krisztián - kumite, felnőtt, -75kg
Női csapat B - kumite, felnőtt - Rónai, Magnucz, Szabó
Hollósi László - kumite veterán, open

Bronzérem:
Kővári Dávid - kumite, 6-9 év, +27kg
Patai Gergő - kumite, 6-9 év, +27kg
Németh Kristóf Sámuel - kumite, 10-11 év, -36kg
Sevella Gergő - kumite, 10-11 év, +36kg
Verebély Ferenc Milán - kumite, 10-11 év, +36kg
Frey Liliána - kumite, 12-13, open
Mike Lili - kumite, 12-13, open
Mike Lili - kata, 12-13 év
Csóka Barnabás - 12-13 év, -50kg
Jurecska Rajmund - 12-13 év, +50kg
Olajos Marcell - 12-13 év, +50kg
Kutas Béla - kata, junior
Magnucz Dalma - kumite, felnőtt, -61kg
Szabó Petra - kumite, felnőtt, -61kg
Férfi csapat - kata - Szabó, Krammer, Zeke, felnőtt
Györök Gyula - kumite, veterán, open

szeparátor

XIX. WKF Magyar Bajnokság - UTE Jégkorong csarnok, 2019.05.25-26.

Két napon át küzdöttek Szövetségünk versenyzői a Magyar Bajnoki érmekért. Szombaton a kadet, a junior, a U21 és a felnőtt korosztály, vasárnap pedig a gyerekek vették fel a harcot az ország legjobbjaival. Mindkét nap eredményesen szerepeltünk és ott voltunk a legjobbak között. Ez volt az utolsó kvalifikációs verseny az őszi, Chilében megrendezésre kerülő WKF VB-re, ahová 3 versenyzőnk is megszerezte az indulási jogot: Istovics Ádám, Szilágyi Bence és Pap Dorottya.

Eredményeink:
Aranyérem:
Kámány Olívia - Honvéd, 9 éves, kumite -32kg
Kovács Bálint - Honvéd, 9 éves, UP kumite +33kg
Kovács Botond - Honvéd, 10 éves, UP kumite -40kg
Krámos Dániel - Honvéd, 11 éves, UP kumite -45kg
Verebély Ferenc - Honvéd, 11 éves, UP kumite +45kg
Dévényi Bence - Honvéd, 13 éves, kumite -50kg
Kóczé Krisztofer - Honvéd, 13 éves, kumite +50kg
Istovics Ádám - Honvéd, kadet, kumite -52kg
Pap Dorottya - UTE, U21, kumite +68kg
Varga Fruzsina - UTE, felnőtt, kumite -61kg
Molnár Dániel - UTE, felnőtt, kumite +84kg
Ezüstérem:
Musah Bilal David - Honvéd, 8 éves, UP kumite -33kg
Zala György Máté - Honvéd, 10 éves, UP kumite -35kg
Csóka Boglárka - UTE, 11 éves, kumite -40kg
Keresztessy Fruzsina - Honvéd, 13 éves kumite -47kg
Keller Márton - Honvéd, 13 éves, kumite -55kg
Zeke Dávid - Gankaku, kadet, kata
Rónai Lili - UTE, U21, kumite -50kg
Krammer Krisztián - Gankaku, felnőtt, kumite -75kg
Rónai Lili - UTE, felnőtt, kumite -50kg
Vajda Lilien - UTE, felnőtt, kumite -55kg
Pap Dorottya - UTE, felnőtt, kumite +68kg
Felnőtt női csapat - kumite, UTE
Felnőtt férfi csapat - kumite, UTE
Bronzérem:
Keller Balázs - Honvéd, 10 éves, kumite -35kg
Sebők Gergő - Honvéd, 10 éves, UP kumite -40kg
Óvári Miklós - Gankaku, 10 éves, kata
Váradi Szabó Annalilla - Honvéd, 11 éves, UP kumite -35kg
Sevela Gergő - Honvéd, 11 éves, UP kumite -40kg
Turcsik Márton - Honvéd, 11 éves, UP kumite -40kg
Viemann Simon - Honvéd, 11 éves, UP kumite -45kg
Mike Lili - Honvéd, 13 éves, kumite +47kg
Olajos Marcell - Honvéd, 13 éves, kumite -55kg
Szilágyi Bence - Honvéd, kadet, kumite -63kg
Kumar Rohid - Honvéd, kadet, kumite -63kg
Csapat kumite - U18 Honvéd
Szabó Petra - Gankaku, U21, kumite -61kg
Szabó Petra - Gankaku, felnőtt, kumite -61kg
Hidasi Tibor - UTE, felnőtt, kumite -84kg

Gratulálunk!!!

Most rövid pihenő következik versenyzőink számara, utána pedig gőzerővel készülünk a júliusi Goju-Kai EB-re.
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Golden Belt cup, Cacak - Szerbia 2019.04.13.

Egyesületeink sportolói részt vettek Szerbiában megrendezett Golden Belt nevezésű versenyen, amely az őszi kadet, junior és U21 kvalifikációs sorozat egyik állomása volt. Cacakba 24 ország 1 200 versenyzője érkezett. Az indulók színvonala messze felülmúlta a verseny szervezését. Néhány sportolónk sajnos már az első fordulóban búcsúzott, de voltak olyanok is, akik több mérkőzést is nyerni tudtak. Két versenyzőnk a dobogóra került és ezzel értékes kvalifikációs pontokat szereztek kvalifikációs táblázatban.
Eredményeink:
Ezüstérem:
Szilágyi Bence - Honvéd, kadet, kumite -63kg
Bronzérem:
Pap Dorottya - UTE, U21, kumite +68kg
Gratulálunk!
A kvalifikációs sorozat utolsó állomása, május 25-26-án sorra kerülő Magyar Bajnokság lesz. Bízunk benne, hogy a versenyzőink jó szereplés után, helyet biztosítanak maguknak a VB-re utazó csapatban.
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Széki kupa - Szekszárd 2019.03.24.

42 egyesület 565 versenyzője indult a hétvégi versenyen Szekszárdon, köztük Szövetségünk sportolói is. Eredménylistánk leginkább az Omega együttes régi slágerére emlékeztet: Ezüst eső. Ez jelzi, hogy jó úton haladunk ugyan, de még sokkal jobban kell dolgoznunk, hogy az ezüst eső arannyá változzon.

Eredményeink:
Aranyérem:
Kámány Olívia 8-9 éves, kumite -30kg - Honvéd
Hídvégi Balázs 10-11 éves, kumite +40kg - Honvéd
Pap Dorottya felnőtt, kumite +68kg - UTE
Ezüstérem:
Turcsik Márton 10-11 éves, kumite -34kg - Honvéd
Istovics Ádám 12-13 éves, kumite -50kg - Honvéd
Zeke Dávid kadet, kata - Gankaku
Sebők Áron kadet, kumite -52kg - Honvéd
Szilágyi Bence kadet, kumite -63kg - Honvéd
Szabó Petra felnőtt, kumite -61kg - Gankaku
Krammer Krisztián felnőtt, kumite -75kg - Gankaku
Bronzérem:
Wáger Lóránd8-9 éves, kumite -27kg - Honvéd
Papik Szonja 10-11 éves, kumite +38kg - Honvéd
Németh Kristóf 10-11 éves, kumite -34kg - Honvéd
Dévényi Bence 12-13 éves, kumite -50kg - Honvéd
Rónai Lili felnőtt, kumite -55kg - UTE

Gratulálunk!
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Slovakia Grand Prix - Pozsony 2019.02.23-24.

22 országból 2009 regisztráció érkezett az idei Pozsonyban megrendezett Szlovák Grand Prix versenyre. Természetesen a Szövetségünk klubjai is ott voltak az indulók között. Az elért eredmények mellet, sokszor csak kevésen múlott, hogy érmet szerezzenek a versenyzőink. A kvalifikációban érdekelt sportolóink is begyűjtötték első pontjaikat az ősszel Chilében megrendezendő WKF kadet, junior és U 21 Világbajnokságra. Bízunk benne, hogy minél többen megszerzik a jogot és eredményesen is fognak szerepelni a VB-n.

Eredményeink:
Aranyérem:
Molnár Dániel - UTE, felnőtt, kumite +84kg
Ezüstérem:
Keller Balázs - Honvéd, 10-11 éves, kumite -30kg
Pap Dorottya - UTE, U21, kumite +68kg
Bronzérem:
Istovics Ádám - Honvéd, 12-13 éves, kumite -50kg
Olajos Marcell - Honvéd, 12-13 éves, kumite -50kg

Gratulálunk!
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Tatami Team Kupa - Szigetszentmiklós, 2019 január 26.

Szövetségünk 3 egyesületének versenyzői most is ott voltak a 13 ország 670 indulója között, hogy megküzdjenek az érmekért. Az alacsonyabb korosztályokban remekül szerepeltek versenyzőink, ám a WKF kategóriákban még nagyon sok munka vár ránk, míg megjönnek a várt helyezések.

Eredményeink:
Aranyérem:
Kámány Olívia - Honvéd, 8-9 éves, kumite +28kg
Óvári Miklós Csanád - Gankaku, 8-9 éves, kata
Krámos Dániel - Honvéd, 10-11 éves, kumite + 40kg
Dévényi Bence - Honvéd, 12 éves, kumite -45kg
Básti Adél - Gankaku, 12-13 éves, kata
Istovics Ádám - Honvéd, 13 éves, kumite -50kg
Ezüstérem:
Miklós-Kókor Alex - Gankaku 8-9 éves, kata
Verebély Ferenc - Honvéd, 10-11 éves, kumite +40kg
Olajos Marcell - Honvéd, 12 éves, kumite -50kg
Frey Liliána - Honvéd, 12-13 éves, kumite -44kg
Keresztessy Fruzsina - Honvéd,13 éves, kumite -42kg
Molnár Virág - Honvéd, 13 éves, kumite -50kg
Mike Lili - Honvéd, 13 éves, kumite +50kg
Csóka Barnabás - UTE, 13 éves, kumite -45kg
Zeke Dávid - Gankaku, kadet, kata
Krammer Krisztián - Gankaku, felnőtt, kumite -75kg
Bronzérem:
Török Gábor Levente - Gankaku, 8-9 éves, kata
Wáger Lóránd - Honvéd, 8-9 éves, kumite -32kg
Keller Balázs - Honvéd, 10 éves, kumite -34kg
Molnár Virág - Honvéd, 12 éves, kumite -50kg
Olajos Marcell - Honvéd, 13 éves, kumite -50kg
Básti Adél - Gankaku, 12-13 éves, kata
Dévényi Bence - Honvéd, 13 éves, kumite -45kg
Kutas Bála - Honvéd, junior, kumite, +76kg

Gratulálunk!
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Michal Bozogán Emlékverseny Kassa - 2019. január 19.

7 ország közel 400 versenyzője indult Kassán az év eleji megmérettetésen. Szövetségünktől 2 klub - a Gankaku és az UTE - vett részt a küzdelmekben és katában egyaránt. A múlt heti, nem igazán sikeres horvátországi kezdés után, most sokkal jobban szerepeltek versenyzőink. Reméljük a javuló tendencia folytatódni fog!

Eredményeink:
Aranyérem:
Csóka Boglárka - UTE, 10-11 éves, kumite, -40kg
Ezüstérem:
Csóka Barnabás - UTE, 12-13 éves, kumite, -40kg
Krammer Krisztián - Ganakaku, junior, kumite, -76kg
Bronzérem:
Zeke Dávid - Gankaku, kadet, kata
Krammer Krisztián - Ganakaku, felnőtt, kumite, -75kg

Gratulálunk!
Fotókhoz katt ide!

szeparátor

Vissza az archivumba