Rebicek Gerd
Rebicek Gerd's book

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az egyik legfiatalabb, ám legeredményesebb, Magyarországon működő karate szövetséget.

A Goju-Kai stílust japán, svéd és szlovák mesterektől sajátítottam el, majd 1983-ban alapítottam meg a Magyar Goju-Kai Karate-Do Szövetség-et.

Országszerte működnek klubjaink tapasztalt tanítványaim vezetésével, akik mindannyian bizonyítottak már a hazai és nemzetközi küzdőtéren is, számos Világ- és Európa-bajnoki érmet szerezve.

Kétszer is irányítottam a Magyar Karate Szövetség válogatottját. Mindkét alkalom a legeredményesebb korszaknak számított a magyar karate történelmében. 2004-ben, amikor befejeztem a felnőtt válogatottal való munkámat, 2 felnőtt Európa Bajnoki és 3 felnőtt Világbajnoki éremmel búcsúztam. A második, közel három éves korszakot az ifi, kadet, junior és U21 válogatottal 12 éremmel zártam. – Azóta teljes energiámmal Szövetségünk és stílusunk fejlődéséért dolgozom.

Remélem, hogy e honlap megtekintése során kedvet kap stílusunk gyakorlásához, és találkozunk számos edzőtermeink egyikében!

Sporttársi üdvözlettel:
Shihan Rebicek Gerd (6 dan) Elnök
Magyar Goju-Kai Karate-Do Szövetség20th Budapest Open Cup
16-17th September 2017.


Kérjük támogassa munkánkat adója 1%-ával!
Adószámunk:

19023133-1-42